top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

בריאות מינית נשית

יום ה׳, 04 בנוב׳

|

ירושלים

אנו יוצאות למסע של 5 מפגשים העוסקים בבריאות שלך, בקבוצה אינטימית נתרגל את הבריאות המינית נשית שלך:

הכרטיסים לא במבצע
הציגו אירועים אחרים

זמן ומיקום

04 בנוב׳ 2021, 20:00 – 22:30 GMT‎+2‎

ירושלים, כרמון 14, ירושלים, ישראל

פרטי האירוע

מפגש ראשון, "האני המינית" - להיות אישה מינית, מה זה אומר? לדבר על המיניות שלי, האם זו עוצמה או בושה? מפגש שני, "חכמת הגוף הנשי" - הבריאות והעונג בידיים שלך: המחזוריות שלך - מחזוריות האישה, ווסת מה את יכולה לעשות על מנת להקל על עצמך. תרגילים לשיקום וחיזוק רצפת האגן והקלה על תסמיני הווסת. מפגש שלישי, השדיים שלך - מקור ההזנה אל עצמך ואת העולם. תרגול עבודה עם השדיים בריאות והזנה פיזית ורוחנית ומה שביניהן. מפגש רביעי, רחם - מקור הבריאה שלך לעולם. היכולת לזמן להקשיב למעיין שבגופך. תרגול תחזוקה וטיהור הרחם תוך התייחסות לילדה לשושלת המשפחתית שלך. מפגש חמישי, ואגינה - "הרפלקסולוגיה" של איבר הרבייה המופלא שלנו, מדריך לשער הקסום של היוני ( פות ) השימוש בביצת יוני ושרביט. המפגשים יתקיימו במרחב נשי מיוחד בבית לבריאות האישה ברחוב כרמון 14 שבשכונת בית הכרם. משך מפגש כשעה וחצי בקבוצה מיוחד ואינטימית. עלות: מפגש בודד 150 ש"ח. 5 מפגשים בתשלום 650 ש"ח.

שיתוף

"יעל יקרה, התחלתי סדרת טיפולים אצלך לחיזוק המערכת החיסונית וטיפול בסינוסיטיס בחודש יוני ומאז אני ללא תרופות וסטרואידים ומרגישה שדרכי הנשימה נקיים יותר, תודה רבה ויישר כוח"

"ממליצה מאוד על יעל. בחודשים האחרונים נעזרתי בה לטיפול במגוון בעיות שקשורות אליי: החל מטיפול בסימפטומים כאלה ואחרים בתקופת ההריון ולאחר הלידה. היא סייעה לי בחזרה מהירה של הגוף לתפקוד. אני סובלת שנים מכאבי גב, צוואר ושכמות תפוסות ויעל מצילה אותי ובטיפול מהיר, נעים ומקצועי, אני יוצאת ממנה חדשה ועם כוחות לשבועות הקרובים. ממליצה בחום!" 

מזל צובאלי

ש.ד

תודה על ההתעניינות, אחזור אלייך בהקדם

שמרי על קשר

רשמי פרטייך

ואחזור אליך בהקדם

bottom of page